Question
What are the threats to Jarawas? Explain
Answer :
Word Count : 480
The Jarawas are one of the oldest indigenous communities of the Andaman and Nicobar Islands. They traditionally inhabit the western coast and interior forests of South and Middle Andaman. Their way of life is closely connected with forests, hunting, gathering, fishing and their traditional knowledge of the natural environment. However, increasing outside intervention has created serious threats to their survival, culture and social identity. One of the major threats to the Jarawas is the loss and disturbance of their traditional __________ ________ ______ ___ _________ __________ ____ _____ ______ ___.
___ _________ ________ _______ ____.
____ ___ ___ _________ _____ _________ _____ ___ ______ _____ ___ _________.
________ ___ ___ __________ __________ _______ _________ _____ _____.
___ _______ _____ ___ __________ __________ _______ _______ _________ __________.
________ _______ __________ ________ ____ _______ _________ _______ _________ ______.
______ ___ ______ _____ ____ __________ __________ ____ _______ _________ ___ _______.
__________ ___ _________ _____ ___ _________ __________ ______ _______ _____ _____ _________.
_________ ______ ______ __________ ___ _______ ________ _______ ______ _______ ________ ____.
___ _____ _____ _________ ____ ___ _________ ____ _____ ___.
____ __________ ______ ______ _______ ___ _____.
_________ ____ _______ _________ _______ _______ ______.
__________ _____ ________ _____ _______ ______ __________ _____ _______ ____ ____ _______.
_______ ___ ________ ______ __________.
____ _________ ____ ____ _______ ______.
_______ ______ ____ ____ ____ _____ _____ __________ _________ ___ ________.
________ _________ ___ ____ ____ ______.
__________ ____ _____ ________ ___ _______ _________ ___ ___ _______.
_________ ____ ________ _______ ___ __________.
__________ ______ _____ _________ ________ ________ ____ ________ _______.
_____ _______ _______ _____ ___ ______ __________.
________ __________ ______ ______ ______ _________.
___ _____ _________ ______ ________ ___ __________ ______ ___ _________ __________.
_________ ________ ___ _____ ______ _________ _______ _______ ________ __________.
_____ _________ __________ ___ ___ ______ __________ ______ ___.
___ _________ ____ ____ ____ _____.
_______ ____ _________ ______ ______ ______ ___ _____ ___ ________ __________ ________.
_________ __________ _____ _________ ________.
_______ _________ _______ ________ _____ ____ ____ ________ _________.
____ _____ __________ ____ ___ ___ _________ _______ __________ ___.
__________ ___ ___ ______ _____ _______ ________ __________ _________ ___ _________.
_________ ________ _________ _________ _____ ________.
________ ________ _____ ______ ____ ___ ___ ___ ________.
___ ____ _______ __________ _______ ________ __________ _______ ____ ________ ____ _________.
___ ______ ____ ____ _____ __________ ______ _____ __________ ____ _________ _______.
_______ _______ _______ __________ __________ ___ _______ _________ ___ ____.
___ _________ ______ ________ _______ ______ ____ _________ ________ __________ ________.
_________ _____ ______ ________ ________ __________ _______ __________ ____ ____ ___ ____.
______ _____ _________ ________ _______ _________ __________ ____ ________ ______.
_______ _______ _____ __________ ___.
_________ ______ ________ ___ ______ ____.
________ __________ ___ ___ ____ _____ ____ _________ ______.
________ ___ _________ ______ _________ _____ ________ ____ ___ _____.
_________ _______ ____ ______ _______ ______ _____ ____ _____ _______ ___.
Get Full Answer on WhatsApp
The Jarawas are one of the oldest indigenous communities of the Andaman and Nicobar Islands. They traditionally inhabit the western coast and interior forests of South and Middle Andaman. Their way of life is closely connected with forests, hunting, gathering, fishing and their traditional knowledge of the natural environment. However, increasing outside intervention has created serious threats to their survival, culture and social identity. One of the major threats to the Jarawas is the loss and disturbance of their traditional __________ ________ ______ ___ _________ __________ ____ _____ ______ ___.
___ _________ ________ _______ ____.
____ ___ ___ _________ _____ _________ _____ ___ ______ _____ ___ _________.
________ ___ ___ __________ __________ _______ _________ _____ _____.
___ _______ _____ ___ __________ __________ _______ _______ _________ __________.
________ _______ __________ ________ ____ _______ _________ _______ _________ ______.
______ ___ ______ _____ ____ __________ __________ ____ _______ _________ ___ _______.
__________ ___ _________ _____ ___ _________ __________ ______ _______ _____ _____ _________.
_________ ______ ______ __________ ___ _______ ________ _______ ______ _______ ________ ____.
___ _____ _____ _________ ____ ___ _________ ____ _____ ___.
____ __________ ______ ______ _______ ___ _____.
_________ ____ _______ _________ _______ _______ ______.
__________ _____ ________ _____ _______ ______ __________ _____ _______ ____ ____ _______.
_______ ___ ________ ______ __________.
____ _________ ____ ____ _______ ______.
_______ ______ ____ ____ ____ _____ _____ __________ _________ ___ ________.
________ _________ ___ ____ ____ ______.
__________ ____ _____ ________ ___ _______ _________ ___ ___ _______.
_________ ____ ________ _______ ___ __________.
__________ ______ _____ _________ ________ ________ ____ ________ _______.
_____ _______ _______ _____ ___ ______ __________.
________ __________ ______ ______ ______ _________.
___ _____ _________ ______ ________ ___ __________ ______ ___ _________ __________.
_________ ________ ___ _____ ______ _________ _______ _______ ________ __________.
_____ _________ __________ ___ ___ ______ __________ ______ ___.
___ _________ ____ ____ ____ _____.
_______ ____ _________ ______ ______ ______ ___ _____ ___ ________ __________ ________.
_________ __________ _____ _________ ________.
_______ _________ _______ ________ _____ ____ ____ ________ _________.
____ _____ __________ ____ ___ ___ _________ _______ __________ ___.
__________ ___ ___ ______ _____ _______ ________ __________ _________ ___ _________.
_________ ________ _________ _________ _____ ________.
________ ________ _____ ______ ____ ___ ___ ___ ________.
___ ____ _______ __________ _______ ________ __________ _______ ____ ________ ____ _________.
___ ______ ____ ____ _____ __________ ______ _____ __________ ____ _________ _______.
_______ _______ _______ __________ __________ ___ _______ _________ ___ ____.
___ _________ ______ ________ _______ ______ ____ _________ ________ __________ ________.
_________ _____ ______ ________ ________ __________ _______ __________ ____ ____ ___ ____.
______ _____ _________ ________ _______ _________ __________ ____ ________ ______.
_______ _______ _____ __________ ___.
_________ ______ ________ ___ ______ ____.
________ __________ ___ ___ ____ _____ ____ _________ ______.
________ ___ _________ ______ _________ _____ ________ ____ ___ _____.
_________ _______ ____ ______ _______ ______ _____ ____ _____ _______ ___.
Get Full Answer on WhatsApp
IGNOU NEWS
Assignment Submission Last Date Extended Till 30 June 2026 Click Here★★★IGNOU June 2026 TEE Date Sheet Released Click Here★★★